Moduliset 300-sarja


Moduliset 300-sarjan naulakot ovat suomalaisesta huonekaluteräksestä valmistettuja tukevia naulakoita. Ne sopivat hyvin niin aula- ja vastaanottotiloihin, kuin myös suurta kapasiteettia vaativiin vaatesäilytystiloihin. Naulakoiden moduulirakenteesta johtuen niistä voidaan kätevästi koota pitkiäkin naulakkojonoja tai tehdä erimuotoisia vaatesäilytystiloja. Moduulien liitokset tehdään ruuvein, jolloin naulakoiden rakenne on varsin tukeva. Naulakko on myös helppo koota ja purkaa uudelleen esim. uuteen paikkaan siirrettäessä.

Naulakot voidaan varustaa erikoistilauksesta myös kolmella hyllyllä(kaksi ylätasoa, joissa alemmassa koukut). Vakiomoduuleista voidaan koota L- ja U-muotoisia naulakkotiloja. Naulakot voidaan varustaa päätylevyillä, joilla saadaan naulakkoon uutta, tilaan sopivaa ilmettä. Naulakosta saadaan myös kätevä tilanjakaja asentamalla siihen taustalevy. Uusina päätylevyvaihtoehtoina etsattu lasi ja reijitetty laminaatti (lasi myös taustalevyvaihtoehtona).

HUOM! Uutuutena 300-sarjan naulakot saatavilla myös kiiltokromattuina.

Lisätietoja oikealta klikkaamalla "MODULISET IM-301" ja "MODULISET IM-302" otsakkeita

 
 

Tuotteet

 
» Moduliset 100-sarja
» Moduliset 300-sarja
     ↳ MODULISET IM-301
     ↳ MODULISET IM-302
» Moduliset 400-sarja
» Moduliset TRIO

» Elegia kenkätelineet

» Elegia hattu- ja takkikoukut
» Elegia pystynaulakot
» Elegia seinänaulakot
» Elegia pukinetelineet

» Uudet mallit

» Erikoismallit
» Referenssit

 
Moduliset naulakot     Elegia tuotteet
 
Luotettava kumppani           Avainlippu
 
-   Inkometalli Instagramissa
 
02-4397922     |     inkometalli@kolumbus.fi     |     Käynti-ja postiosoite: Lampitie 14 21120 RAISIO     |     Y-Tunnus: 0424713-1
Copyright © 2024 Inkometalli Oy | Webbinen.net