Yritys


Inkometalli Oy on vuonna 1977 perustettu Raisiolainen vaatenaulakoita ja telineitä valmistava perheyritys. Inkometallin tarina alkoi kuitenkin jo 1975, jolloin toiminimi Inkometalli perustettiin. Naulakoiden valmistus on jatkunut yhtäjaksoisesti ja samalla toiminimellä jo yli 40 vuoden ajan. Aluksi yritys valmisti taottuja koukkuja sekä ovien heloja ja kahvoja. Myöhemmin tehtiin alihankintatöitä autoteollisuuteen sekä telakoille. 80-luvun alussa toiminta keskittyi enemmän sisustukseen ja naulakoista muodostui yrityksen päätuote.
 
 

KOKEMUS-LAATU-VARMUUS-TURVALLISUUS

Yli 40 vuoden kokemus, tinkimätön laatu ja suomalainen työ ovat asioita, jotka yhdistävät MODULISET ja ELEGIA- tuoteperheitä. Naulakoiden tukevat metalliosat on valmistettu parhaasta suomalaisesta huonekaluteräksestä ja kaikki kiinnitykset tapahtuvat ruuveilla, jolloin naulakon rakenteesta syntyy jämäkkä ja tukeva.Tuotteissamme ei ole tingitty ainevahvuudesta ja kaikki osat on valmistettu huonekaluputkesta(ei esim.taivutetusta pellistä yms) ja seinämävahvuus on aina vähintää 1,5mm.

Turvallisuus ja käytännöllisyys ovat periaatteita, jotka painottuvat Inkometalli Oy:n tuotteissa. Uskallamme sanoa, että kaikki tuotteemme ovat markkinoiden tukevimmasta päästä ja ne eivät kaadu vahingossa tai normaalissa käytössä. Silti tuotteisiin on mahdollista saada seinään ja/tai lattiaan kiinnitys sarjat, koska joissakin tiloissa kiinnitys on pakollinen.

 
 

NAULAKOITA KAIKKIIN TARKOITUKSIIN-JULKISIIN TILOIHIN JA KOTEIHIN

Inkometalli Oy:n valmistamat tyylikkäät ja toimivat naulakkojärjestelmät edustavat tänään jo lukemattomien koulujen, ravintoloiden toimistojen ja kotien eteisauloja sekä edustus- ja kokoustiloja.

Valmistamme kaikkia tuotteitamme myös mittojen mukaan, sentilleen halutun pituisina/korkuisina.

 
 

Tuotteet

 
» Moduliset 100-sarja
» Moduliset 300-sarja
» Moduliset 400-sarja
» Moduliset TRIO

» Elegia kenkätelineet

» Elegia hattu- ja takkikoukut
» Elegia pystynaulakot
» Elegia seinänaulakot
» Elegia pukinetelineet

» Uudet mallit

» Erikoismallit
» Referenssit

 
Moduliset naulakot     Elegia tuotteet
 
Luotettava kumppani           Avainlippu
 
-   Inkometalli Instagramissa
 
02-4397922     |     inkometalli@kolumbus.fi     |     Käynti-ja postiosoite: Lampitie 14 21120 RAISIO     |     Y-Tunnus: 0424713-1
Copyright © 2024 Inkometalli Oy | Webbinen.net