Sivustomme on päivittynyt


30.10.2018

Olemme päivittäneet nettisivumme. Sivusto on nyt aiempaa selkeämpi käyttää, kaikki tuotesarjat/tuoteryhmät löytyvät sivuston oikeasta reunasta ja tuotesarjaa klikkaamalla aukeaa tarkemmat tuotenimet joita klikkaamalla löytyy tuotteen tiedot sekä kuvat. Otamme mielellämme vastaan palautetta tai kehitysehdotuksia uusista sivuistamme esimerkikisi Yhteystiedot valikosta löytyvän lomakkeen kautta!
 
 

Uusia kenkätelineitä koteihin ja julkisiin tiloihin


10.09.2018

Olemme panostaneet viime aikoina erityisesti kenkätelineiden tuotekehitykseen. Valikoimissamme on useita ERITTÄIN TUKEVIA malleja niin koteihin kuin julkisiin tiloihin. Nyt siis saatavilla julkisissa tiloissa vaadittavaa kestävyyttä myös yksityistalouksiin! Katso vaihtoehtoja näiltä sivuilta: Tuotteet, Elegia-sarja, Kenkätelineet. Hinnat/saatavuus tarkistettavissa yhteydenottolomakkeen kautta.
 
 

ELEGIA C-135 Isot vaatekoukut nyt uusittuun edulliseen hintaan


10.11.2015

Olemme päivittäneet hinnastoamme isojen vaatekoukkujen osalta. Pystymme nyt tarjoamaan omaa mallistoamme olevia ELEGIA C-135K ja M koukkuja aikaisempaa edullisempaan hintaan. Näitä koukkuja on saatavilla kromattuina sekä maalattuna lähes millä tahansa RAL-sävyllä. Kysy tarjoustamme!
 
 

Tuotteet

 
Moduliset 100-sarja
Moduliset 300-sarja
Moduliset 400-sarja
Moduliset TRIO

Elegia kenkätelineet

Elegia hattu- ja takkikoukut
Elegia pystynaulakot
Elegia seinänaulakot
Elegia pukinetelineet

Uudet mallit

Erikoismallit
Referenssit

 
Moduliset naulakot     Elegia tuotteet
 
Luotettava kumppani
 
02-4397922     |     inkometalli@kolumbus.fi     |     Käynti-ja postiosoite: Lampitie 14 21120 RAISIO     |     Y-Tunnus: 0424713-1
Copyright © 2019 Inkometalli Oy | Webbinen.net